Raksilan Euromarketista löytyi vielä monta kerää vaaleansinistä Sofiaa! Ostin kolme, ettei ainakaan enää lopu kesken. Nyt olen kyllä jo ihan sekaisin siitä montako huiviin on mennyt J Luulisin että kuudes kerä on menossa ja sekään ei ehkä riitä. Pitäisi saada sellainen vaaka, joka näyttäisi tarkat grammamäärät.

 

Ostin samalla tummansinistäkin, sen sävy miellytti silmää, ja Nallea, koska haaveilen samantapaisesta liivistä kuin Annikan blogissa. Kärkkäiseltä ostin vielä kolme kerää vihreää Malibua alelaarista. Yleensä en suuremmin välitä kiiltävistä materiaaleista, mutta Malibun kiilto on kiva. (Kuvassa sekin vääristyy, mutta enää en ota koko syytä huonoista kuvista omille niskoilleni, kuvat ovat terävämpiä ennen siirtoa tänne.) Samalla täydensin puikkovarastoani. Useamman vuoden neulontatauon aikana lahjoitin entiset puikkoni ja osan silloisista langoistanikin (äidille?), joten nyt pitää hommata uudet tikut.

 

 

Eurokankaasta piti hakea piilovetskari kaverin bilepaitaan, joka onkin jo sitä vaille valmis. Siihen kauppaan minun ei koskaan pitäisi mennä ilman valvontaa/silmälappuja…

 

Vasemmalla lycratrikoita, keskellä vakosamettia ja reunassa T-paitatrikoita. Ja ostin minä sen vetoketjunkin...

 

Ja sitten vaan odotellaan. Varasivat jo valmiiksi yliaikaisuuskontrollin kahden viikon päähän, huoh.