Sitä luulee asuvansa korvessa, niin syrjässä, ettei maailman pahuus tänne yllä. Niin korvessa, että voi huoletta pitää ovensa lukitsematta ja lapsensa turvassa. Toisin on. Täällä on ollut liikkeellä outoja ihmisiä oudoilla asioilla. Outoja on tapahtunut. Kukaan paikallinen ei asiaan ole sotkeutunut, mutta ikävää tämä silti on. Olisi pitänyt muuttaa vieläkin syrjäisempään paikkaan. Vai onko niin syrjäistä paikkaa enää olemassakaan? Vai onko tämä paikka pikemminkin tarpeeksi syrjässä rosvojen kannalta?

Nyt kuvia siitä bolerosta. Kuvaajalla ikää 6v.

2147386.jpg2147387.jpg

Väri on ehkä lähimpänä totuutta takakuvassa.

2147396.jpg 

Klassinen tahaton sensuuri :)

Esikoiselle tein karvamörvelöpipon. Langat Ketunpäältä tilattuja, toinen lanka oli pehmeää, mustaa merinoa ja toinen tuota vaihtuvaväristä karvaa, neuloin molempia yhtä aikaa. Koira kiskaisi puikon pois neuleesta jossain välissä ja kylläpä silmukoiden kerääminen oli tuskaisaa. Lopputulos on kyllä niin karvainen, ettei siitä virheet erotu :) Suunnitteilla oli myös häntä langanlopuista, niin että tästä olisi tullut varsinainen davycrocket. Ehkäpä lisään sen vielä. Lämmin tuo ainakin on ja pojalle mieluinen.

2147390.jpg

Joulupukin konttiinkin on jotain tekeillä. Lankana ihan perus 7 veljestä ja malli valittu (toivottavasti) miellyttämään toisen polven extremeduudsonia :)

2147393.jpg