in viime viikolla kirppiksellä houkuttelevan viittatakin. Villakangasta ja kokoa XL. Eli paljon hyödynnettävää kangasta ja vähän häiritseviä saumoja. Se vaan oli punainen. Jätin ostamatta. Kotona asia alkoi kuitenkin vaivata ja maanantaina se piti käydä ostamassa OYS-reissun sivussa. Vähän tosin jännitti vieläkö takki olisi siellä. Jos joku olisi sen jo ostanut (maksoi vain 6€) tai jos pöydänpitäjän myyntiaika olisi loppunut... Mutta oli se siellä ja nyt se on minun!

Ei tahroja, ei reikiä ja vuorikangaskin on hyödynnettävissä. Tästä syntynee koeversio tulevasta villakangastakistani kunhan saan sovitusnukkeni... Ja jos koeversio on toimiva niin voihan sitäkin toki pitää! Vähän kyllä harmittaa silpoa ehjä vaate, mutta yritän kuitenkin olla kasvamatta tähän sopivaksi, joten enemmän sille tulee käyttöä takkina. Pitäisi piirrellä kaavoja ja mallailla miten tästä saa sopivasti leikeltyä tarvittavat palat. Malli on siis tämä, 1/2009 Modasta:

Hihat teen kyllä suoriksi ja kukkasetkaan eivät taida olla ihan minua, joten nekin jäävät pois. Värikin tulee olemaaan hillitympi Nauru.

Kävin äsken ruokaostoksilla ja meinasi jäädä puolet tavaroista ostamatta, kun häkellyin niin lähikaupan päivitetystä lankahyllystä! Sinne oli ilmaantuneet Novitan uudet värit ja uusista langoista Cotton (pikkuruisia keränöttösiä, hih) ja Cannes, joka näytti juuri niin hienolta kun olin ajatellutkin. Sitä on saatava! Tahtoisikohan joku jolle on myös yo-mekko suunnitteilla mahdollisesti saada mekon kaveriksi vaikkapa valkoisesta Cannesista virkatun huivin?