Hii, tänään se tuli jo! Olin jotenkin varautunut siihen, että paketin joutuu hakemaan postista, mutta se olikin tänään laatikossa :) Kiitos SNY, täysosuma!

Paketissa oli 2 kerää suklaanruskeaa Marks&Kattensin mohairlankaa, nelosen bambupuikot ja oikein soma kristalli! Lanka on melkein samanväristä kuin hiukseni, hih, hyvä sävy siis! Nauru Puikkoja pitää päästä pian kokeilemaan, taidan tehdä esikoisen toivomat lapaset. Kauniisti kiiltelevä kristalli löytää varmasti tiensä riipukseksi.

Viimeistelin aamulla Knotty-lapaset vol 2. Tällä kertaa itselle. Ihan samanlaiset kuin edelliset... Viimeisessä lapasessa palmikot osasi jo hyvin ulkoa. Tein ne tällä kertaa peilikuvana toiseen lapaseen, tosin sitä ei kyllä kukaan huomaa jos ei sihtaa tosi tarkkaan.

Piti taas kuvata itse omaa kättä kun esikoinen nukkuu kuumeessa ja siippa kaataa metsää. Taitaa olla vesirokko alkamassa poikasella, siippa vasta tokeni. Toivottavasti tauti ei ole paha pienimmällä, kun tuskin se tartunnalta pystyy välttymäänkään. Onneksi olen itse sairastanut jo lapsena.

Arvauskisani ei ole oikein ottanut tulta... Pistäkäähän jotain kommentteja niin pääsen arpomaan voittajaa.