Nyt kun paitakin on kerran valmis niin annetaan myös selitys revähtäneelle kädelle... Tuossa paidassahan on etumuksessa tuommoisen röyhelöitä/röpelöitä mitä lieneekään. Fiksuna ajattelin ommella tuon röyhelöön käytetyn nauhan putkeksi ja sitten kääntää sen. Mittaa sille putkelle tuli varmaan lähemmäs 4 metriä ja sitten kääntämään. Näppäränä aloin kääntämään sitä väärin, mahdollisimman vaikeasti. Ja toki älysin sen vasta kun olin kääntänyt niin paljon, ettei kannattanut enää muuttaa suunnitelmaa. Niinpä taisteluun, periksihän en kyllä antaisi! Haastetta lisäsi se, että nauhassa oli saumoja välissä, niiden kääntyminen oli aika tiukkaa... Kaivelin pitkällä puikolla, näpersin sormilla ja lopulta testasin "ruoskaa" Nauru eli mätkin putkiloa huiskauttamalla voimieni takaa, jotta se oikenisi. Juu, toimihan se aina sentin pari kerrallaan, mutta käsi ei sitä reuhtomista kestänyt. Ei tulisi indianajonesia minusta, ei.

Miia-Rebekka nettosi palkinnon tästä kisasta. Selitys sai minun tyrskimään, koska hän ehdotti, että olisin laulellen ommellut Nauru... Juu ei, jos minä laulelen niin ne on lähimmäisten sävelkorvat ja tärykalvot, jotka revähtää Nauru! Palkinnoksi lähtee nämä silmukkamerkit ja ehkä sinne pakettiin livahtaa joku pieni yllätyskin.

Ompelin juniorille puolipotkarit itserakennetuilla kaavoilla, onnistuivat yllättävän hyvin. Ompelujärjestyksen olisi voinut tosin suunnitella eri tavalla, nyt jalkapohjan kupeeseen jäi ryppy. No tietääpä ensi kerralla, nämä olikin testiversiot. Tuon paidan surautin Ottobren (1/03) kaavalla. Siitä tuli aika susi... Kaulus ei onnistunut, tikkausaumat kiemurtelee, päärmeresori on liian paksu ja liitos olkapäillä on jotenkin huonosti. Päällä vaate näytti kelvolliselta, mutta harjoituskappale se oli tämäkin. Tällä mallilla  on kolme paitaa lisää leikattuina (poikasen kädet venähtivät niin entisistä jäi hihat lyhyiksi ihan yllättäen), joten virheistä olisi parempi ottaa opiksi Nauru

Metsänpoika.

Minä hymyilen aina! Paitsi kuvissa...

Ehkä ensi kerralla joku niistä kolmesta piposta on jo esittelykelpoinen...