Viimeistelin aamulla kolmesta piposta parhaan. Ei ole täydellinen sekään, sniif... Pönköttää päälaelta kavennusten takia jotenkin oudosti ja kavennuskohtaan jäi isoja reikiä, joita yritin langanpäätä päätellessä pujotella umpeen. Saattaa olla, että puran päälaen ja yritän uudestaan. Nyt se näyttää lähinnä kaipaavan tupsua (ja sitähän en tee! ). Niin pipohan on Dropsin Alaskasta neulottu Utopia (Ravelry-linkki). Vitosen pyöröllä lankaa meni 74g. Puikolle kävi muuten kurjasti ihan loppumetreillä:

1234254431_poikki.jpg

Naps. Kaapeli katkesi puikon juuresta. Uudehko puikko, toista pipoaan vasta urakoi, eikä tätä oltu mitenkään väännelty tai muutenkaan pahoinpidelty. Lähti eilen kitinäkirjeen kera takaisin Novitalle. Mutta se lopputulos nyt sitten:

1234254407_piipo.jpg

1234254449_päässä.jpg

Kavennukset kuroo yläosan jotenkin liian nopeasti suppuun. Osaako joku antaa vinkkejä miten tämän korjaisi? Ilman tupsua, kiitos Nauru Olisi varmaan pitänyt tehdä isommalla silmukkamäärälläkin, mutta mahtuuhan tuo mukavan tiiviisti päähän ja on lämminkin. Eikä edes kutita herkkää hipiääni!

Tämä toinen pipo valmistui jo loppusyksystä, mutta tarkoitus oli fiksata sitä. Vauvan päänlämmikkeeksi minä sen neuloin, mutta korjailu jäi tekemättä, eikä se enää ison pojan päähän mahdu. Lämmittäköön sitten Baby Bornin korvia.

1234254390_kissapipo.jpg

En edes yritä selitellä kömpelöä kuvaa. Siinä nyt vaan on kissa ja kissapipo. Pikkunöttönen (28g) Mamboa ja kuutosen puikot. Niin ja eri kissa kuin penkkarivaatekuvissa. Taustana ja alustana tulevia trikoopaitoja Silmänisku

Kertokaapas löytyykö Oulusta mistään lankakaupasta heijastinlankaa?