Uusimmassa Pirkassa oli annettu niksi ompelukoneen puolien säilyttämiseen. Semmoista kapinetta minä olin kaivannutkin. Niksissä sanottiin, että poretablettipurkki on juuri sopivan kokoinen. No juu, onhan se, mutta kun ei siitä näe läpi, se on liian pieni minun puolamäärälleni ja sitten se tarvittavan värinen puola olisi aina alimmaisena. Niin että mitä saadaan kun yhdistetään NiksiPirkka ja insinööri? Tuotekehittelyä! Cool Mietin kiivaasti, mikä muu on samaa kokoa kuin ne poretablettipurkit. Jep, foliorullan pahvitötterö. Onneksi sellainen oli saatavilla. Tötterö puolenvälin yläpuolelta halki pituussuunnassa, päällystys somalla paperilla, "tulpaksi" muotoonleikatut pahvinpalat päällysteellä ja liimalla kiinnitettyinä ja jonkinlainen jalka,  että kouru pysyy pystyssä. Tadaa, kaikki puolat samassa veneessä!

Tuossa näkee helposti mitä värejä on valmiina ja roikkuvat langanpäät on näppärä kieputtaa talteen puolaa pyörittelemällä. Sokea kanakin löytää jyvän, tähän kehitelmään olen tyytyväinen! Yläosasta poisleikatusta palasta on helppo tehdä kansikin, jos saranoi sen kiinni vaikka tuolla päällysteellä.

Virkkailin Barbielle lierilätsän (apuja Modasta 4/08) ja tein lisukkeeksi vielä helmet. Nukenvaatteita olisi kiva tehdä enemmänkin ja pitääkin tehdä jottei näiden hepenien kohteena oleville siskoksille tule riitaa.