Pikkumies on suuri traktorifani. Välillä sitä pääsee isin kyytiinkin, mutta joskus pitää tyytyä katsomaan ikkunasta.

Iltaisin mietitään vielä sängyssäkin, miten hienoja ne traktorit on. Ja kun kerran oli tarvetta aamupottailuun paremmin soveltuvalle yöpuvulle (kaupoista ei millään meinaa löytyä kaksiosaisia yöpukuja 80-kokoiselle), niin tein sitten prymmprymm- yökkärin.

Painokuvan näpersin netin ilmaisten värityskuvien pohjalta soveltaen. Pitäisi hankkia ergonomisempi leikkelyvimpain, katkoteräveitsellä (mattoveitsellä) saa sormensa ja ranteensa kipeiksi.

Puvun kaavat ovat Ottobrestä 1/2010, vaikkakaan eivät siinä ole yöpukuna vaan ihan tavallisina vaatteina. Housut ovat väljät, yksinkertaiset, sivusaumattomat ja pitkät resorit pidentävät hoikan lapsen vaatteessa käyttöikää. Paidan kankaat ovat niitä ilmaisia matonkudetilkkuja ja housujen raitakangas joskus Eurokankaan kilolaareista napattua. Toinenkin puku on jo leikattuna ja painettuna, odottaa vain inspiraatiota ommella se kasaan. Tuo painokuva oli sen verran työläs, että sitä täytää käyttää lisää. Suunnitelmissa pussilakana ja tyynyliina. Nukutaankohan meillä enää pörinältä sen jälkeen?

Neulominenkin on vauhdissa. Tekaisin piritykseksi pari silmukkamerkkiä.