Mustikkahaalari (Ottobre) Eurokankaan joustofroteesta (pakan loppu tarjouslaarissa, 5€/kg). Utelias Vili-aplikointi fleecepaloista.

Esikoisen mielestä Vilillä on tuossa parta kun siksakki menee leuassa hassusti.

Kaula-aukosta tuli paljon parempi, kun tein sen omalla sovelluksella enkä kanttaamalla niinkuin ohjeessa.

Ja prymprymiä lahkeeseen.

Sain läjättyä toisenkin yöpuvun samoilla kaavoilla ja aikalailla samoista kankaistakin kuin aiemmin traktorimiehen yöpuvun. Tämänkin leikkasin silloin samalla kertaa ja kuvankin taisin painaa ennen sitä toista pukua. Tein laiskana kuvan kolmella värillä mutta samalla sabluunalla ja samalla painokerralla. Työlästä oli. Homma olisi voinut onnistuakin, mutta laiskuuden huipentumana en vaivautunut tekemään toista töpötintä vaan pesin sitä ainokaista värien välillä. Ja sitten en kuivannut sitä tarpeeksi hyvin, joten pakoputken ja istuimen ympärille on levinnyt laimentuneen värin pilvi. Ei se oikestaan haittaa ja saattaa lähteä vielä pesussa poiskin.

Kauluksessa kikkailin (joopa joo, en vaan viitsinyt puolata kaksoisneulan toiselle neulalle rullalta samanväristä lankaa... mutta voihan sitä yrittää väittää, että tein sen ihan ajatuksella) ja tein tikkauksen kahdella eri sinisellä.

Kummasti tuo lisääntyvä päivänvalo parantaa taas kuvien tarkkuutta. Tässä vielä sivusauman prymprym.

Ja sitten jämätilkuista tehdyt kypärämyssyt ja kevyet kesätumput. Nämäkin lojuivat leikattuina työpöydällä jo ennen joulua.

Seuraavalla kerralla voisi tulla kuvia näillä kaavoilla tehdystä hommasta. Kaavat löytyivät vahingoittumattomina arkistojen kätköistä, olen piirtänyt ne ala-asteen kuutosella, lukuvuonna 1990-91!

Loppukevennyksenä sohvapöytämme koristus.