Komeat kevätsäät ovat pitäneet meidät enemmän ulkona kuin ompelusten ääressä. Neule on myöskin kesken, koska minulla oli puikko-ongelmia. Ja virkkuu, sellainenkin on, mutta se on niin puuduttavan tylsä, ettei sitä jaksa kovin pitkään koukutella yhteenmenoon. Ja niissä ompeluksissa hidastaa sekin, ettei nyt ole mitään kiireellistä tarvetta minkään valmiiksisaamiselle. Pikkumiehelle pitäisi kyllä ommella keväthaalari, mutta kotona ei ole sopivia kankaita, enkä ole käynyt kaupungissa vielä. Tilauspaita olisi tehtävä, mutta sen kangasvalinnat ovat vasta mietinnässä ja printti suunnittelematta. Arpajaisiin taisin luvata ommella jotain, mutta silläkään ei ole kiire.

Ettei ihan hommat hiipuisi, painoin valmiiseen kaupasta ostettuun paitaan logon. Suku varmaan tietää ponnistelematta kenen synttärilahjasta tässä on kysymys...

Pikkumies pörisee jo kun näkee ikkunasta isoveljeltä perityn traktorinsa. Ja ikkunaan pitää päästä vähän väliä tarkistamaan, että prymprym on tallessa. Aamulla ulos olisi pitänyt päästä jo seitsemältä, t-paidassa, vaipassa ja kumppari toisessa jalassa.

Myös taustalla häämöttävä "kiikkukiikku" on ollut kuvanmukaisista lumikinoksista huolimatta ahkerassa käytössä.