Eikös hevosen selkäänkin pidä nousta heti pudottuaan uudestaan, ettei jäisi kammoa? Juu, minä surautin trikoopaidan. Ja helposti sujui.

Kaava on sama Ottobre jota jo moneen kertaan olen käyttänyt. Mitäpä sitä toimivaa vaihtamaan. (Paitsi kunhan saan Sampsukasta tilatut nepparit pihteineen, aion tehdä jonkin halkiollisen paidan.) Kankaan tähän paitaan ostin Löytö-Palasta ja maksoin siitä epätavallisen paljon. Tai siis minähän yleensä ompelen suht halvoista (mutta kuitenkin hyvistä) materiaaleista, enkä kovin herkästi villiinny muoti-ilmiöistä. Tämä oli kuitenkin kaupan ainoa kuvioitu minun mieleeni oleva trikoo. Ostin huimat 60cm (12€/m?) ja tämän paidan jäljiltä on vielä yli puolet tähteenä. Olisiko paidalle siis tullut hinnaksi 3€... :D Resori on joku ikivanha jämäriekale, joka sattui mätsäämään pallojen väriin.

Kun sitten sattui olemaan saumurissa ruskeat langat, niin ompelin kasaan lappuhaalaritkin. Näiden materiaalikustannukset ovat lähempänä keskiarvoani. Napit on jostain puretut ja itse sammarikangas kierrätyskeskuksen vanhoista miesten housuista, jotka maksoivat 20 senttiä. Vuorina viidakkopuuvillaa ja etumuksen tassunjälkenä tekoturkistilkku. Nallenauha omatekemä.

Viimeinen kuva on ryppyä ja epäselvyyttä, mutta kokomerkki ja oma signeeraus siinä on. Tassunjälki on vähän kökkö, mutta esikoinen tykkäsi ja pienikin silitteli sitä. Kaava on sama kuin edellisissä.