Näin yöllä unta sinisestä pahvilaatikosta, jossa oli käyttöohjekirjoja ja ajurilevyjä. Aamulla kiipesin tutkimaan vaatehuoneen ylähyllyä ja sieltä sinisestä laatikostahan ne levyt ilmestyivät. Saan taas kuvia siirretyksi! Nukkuminen kannataa aina!

Ensiksi kuva perusmallisesta kauppakassista, jonka ompelin arpavoitoksi. Päälliskangas on kierrätyskeskuksesta löytämääni koirakangasta ja vuorina mummuni vanhaa verhoa. Kiireessä jälleen silittämätön kuva.

Sitten pari kypärämyssyä kokoa aikuinen.

Kuvakin pyllähti pötkölleen. Taitaapa siitä silti nähdä, että myssyjä ne on. Kaava on Ottobren nettikaavasta suurennettu.

Raili Myntin kirjasta piirsin ketun lisäksi parit muutkin kaavat. Tämä kissa on ommeltu fleecestä. Pään kaavat mietityttivät kovasti, sillä kirja oli jo palautettu kirjastoon ja kaavoihin oli jäänyt kirjoittamatta mikä mikäkin on ja miten päin. En tiedä tuliko pää nytkään vielä oikein, mutta lapsille kelpasi. Tuli jo riitaa siitä kumpi kissan saa, joten toinenkin on kai tehtävä.

Minulla on aina rima korkealla noiden silmien ja nenien kanssa ja aina niistä tulee jollain tavalla epäsymmetriset. Niin tälläkin kertaa. Mutta lapsille siis kelpasi.