Viikonloppuna juhlittiin anopin 7-kymppisiä. Ompelin pikkumiehelle juhliin liivin ja hienot henkselihousut. Jälkimmäiset olivat ihan liian isot vaikka koko olikin mukamas oikea. Ottobren kaavojen väljyydestä on ollut paljon puhetta ja niissä se kyllä näkyi. Joten lauantaiaamuna piti surauttaa pikaiset uudet housut omalla kaavalla. Housuihin tuli resorivyötärö ja ommellut prässit eteen.

Liiviä ommellessa esikoinen tuli huomauttamaan ettei äiti saa kiroilla kun ei hänkään saa. Vuorisatiini ei vain ole niitä helpoimpia ommeltavia ja näytti sitä paitsi jo sunnuntai-iltana rispaantuneelta ja kuluneelta. Eli kova työ ja parissa päivässä pilalla. Ärh.

Kauluspaita lyhyillä hihoilla syntyi miestenpaidasta, säilytin alkuperäisen nappilistan ja pääsin pykälää vähemmällä työllä. Paitakin oli hurjan leveä, mutta meni liivin alla.

Kuvat ovat suorastaan koomisen surkeita, herra ei vain halunnut poseerata ihmisiksi... Osa kuvista otettu jälkeenpäin kun optimistisesti kuvittelin saavani onnistuneempia otoksia.

Niinpä, yritäppä siinä kuvata. Mutta tämä toinen olikin siitä edestä rauhallinen, kevätauringosta "naatiskelija".

Ommeltavaa olisi, mutta eilinen meni autotallin kustannusarviota laskiessa ja sitten pitäisi saada nuorisoseuran rakennuslupakuvat viilattua valmiiksi, piirrettyä muuan asemapiirros ja erään naapuriseurantalon korjauskuvat. Ja kaikki mielellään ennen kuin maha kasvaa niin isoksi ettei kädet enää yllä näppikselle :)... Mutta tänään aloitamme lasten luontokerhon, jossa nyt ekalla kerralla nikkaroidaan linnunpönttöjä. Tulevilla kerroilla mennäänkin sitten mm. metsään tutkailemaan ja seikkailemaan ja myöhemmin suolle lintuja bongaamaan.