Pikkumies tarvitsi peruspökät, joita pitää bodyjen kanssa. Body+haalarihousut kun on vaipanvaihdon kannalta aika rasittava yhdistelmä. Pikainen Ottobre-selaus ja selkeät resorivyötäröhousut työn alle (3/06, malli 6.). Koska kaveriksi tulevassa bodyssa on tähtiä, niin piparimuotilla piirsin lahkeeseen lisättäväksi tähtösen. Housut ovat velouria ja mallia on muutettu sen verran, että nyöri jäi pois vyötäröltä ja resori on reilusti lyhempi, jotta housut pysyvät hoikkiksen päällä.

Kaapissa oli myös paita, joka väriltään sopi housuihin. Ainoa vaiva oli, että paita oli tyttölapsen entinen ja printti kovin tyttövärinen.

Kuva vääristää värejä, paita on luonnossa lähes keltainen. Ei sitä tarvinnut oikeastaan edes miettiä, selvää oli että aplikoisin jotain printin päälle. Ja nyt kun oli jo tähtihousut, niin tein sitten paitaankin tähden.

Tähti on tarkoituksella hieman sivussa. Isoin homma oli saada se sellaiseen asentoon, että printti peittyy. Kuvio on ommeltu reunan läheltä suoralla saumalla ja saa rispaantua pesussa.