Hiukan edellisen postauksen kuvia vaatimattomampi virkkaus valmistui jokunen päivä sitten. Ensin piti saada aikaiseksi silittää työ ja sitten vielä kuvata se. Ja kaiken lisäksi siirtää kuvat koneelle. On se välillä sitkasta. Mutta asiaan. Super self-pouching string shopping bag on tekeleen nimi kaikessa lyhykäisyydessään, suomeksi suunnilleen itsensäpussittava verkkokauppakassi :) Lankana käytin vanhaa aprikoosinväristä Kotiväkeä ja sitä kului 71g. Koukkukin oli, kokoa en muista. Tein kassiini muutaman kerroksen enemmän korkeutta, jotta pussukka oikeasti voi palvella kauppakassina, ohjeen mukainen olisi ollut verkon venymisestä huolimatta mielestäni aika pieni.

Tässä väri lienee aidoimmillaan. Olisin halunnut kuvan täyteen lastatusta kassistakin, mutta en päässyt yli mielikuvasta, jossa kassissa on appelsiineja (joita meillä ei juuri syödä kun ovat minusta niin rasittavia kuoria...) ja niiden puuttuessa en muuhunkaan halunnut tyytyä.

Kassin ideana on kaksi pohjapyörylää, jotka virkataan toisiinsa kiinni niin, että jää pieni aukko, josta verkko-osan saa tungettua sisälle.

Tässäpä siis kassi "itsensä pussittaneena".

Kassi oli liiankin aivoton virkattava, ketjusilmukkaverkkoon kyllästyi ja tekele lojui pitkään puolivalmiina.