Jos tämä sama ilmaantuu blogiin hieman eri sanoin toiseenkin kertaan, niin se johtuu räpeltämisestäni ajastettujen kirjoitusten kanssa. Tämän postauksen olisi pitänyt putkahtaa aamulla, mutta näyttää kadonneen bittiavaruuteen.

Tein siis hameen ja käytin taas samaa hyväksi havaittua ja omaan malliin sopivaksi muokattua kaavaa, joka alunperin on kotoisin SK 5 tai 6/09 -lehdestä. Ensimmäisen version tein yo-juhliin ja nyt tämä oli jo neljäs samalla kaavalla ja toinen ilman liehuketta. Kangas on "housukangasta" Eurokankaan kilolaarista. Villasekoitetta, luulisin. Hyvä talvihame.

Paitakin on tehty yo-kaavalla, siis samalla kuin niiden juhlien tummansininen t-paita. Tekeminen kesti vain kauan...Leikkasin kankaat samalla kertaa kuin yo-paidankin,mutta jokin oli keskeyttänyt minut silloin ja takakappale oli jäänyt leikkaamatta. Tukikangasta kaivellessa palat osuivat käteeni ja tein paidan loppuun.

Helmaan tein ompelukoneella jousto-ompeleen, en jaksanut alkaa puolaamaan oikeanväristä lankaa toiseksi ylälangaksi kaksoisneulaa varten. Yritin ottaa ompeleesta lähiotoksen, mutta linssilude päätyi PÄÄosaan.

Tänään ehtii vielä ilmoittautua, mikäli tahtoo osallistua parin postauksen takana olevaan kukkanappijakoon.