Eläinkintailla jatketaan, nyt tuli kissat ja vihdoin esikoiselle sopivat ja kovasti vielä mieluisatkin. Neuloin nämä käyttämällä Nallea ja Rose Mohairia (molemmat Novita) yhdessä. Ihan peruslapaset, tosin en saanut järkeä luistamaan niin, että peukalokiilasta olisi tullut perus... Viimeistelynä neuloin korvalipareet ja kirjoin silmät ja nenät. Omasta mielestäni paras yksityiskohta on kuitenkin peukun kämmenpuolella oleva tassukuvio. Puikot oli kokoa 5, mutta langanmenekistä ei haisuakaan.

Ja nyt on sitten taas se aika vuodesta, ettei kuvista tahdo tulla mitään. Ainakaan kun kuvaa mustaa ja aamulla ennen kouluunlähtöä hädissään kun taksin ääni kuuluu jo...

Toinen suttu salamalla.

 

Jospa nämä nyt olisivat ainakin lämpimät. Näyttävät vähän hassuilta, pitää ehkä lisätä vielä viikset jotta muuttuvat kissamaisemmiksi.

Täällä ollaan oltu järki jumissa ja ajatus kuutamolla. Perheen pienimmät ovat ottaneet tavaksi valvottaa äitiä vuorotuureissa jo muutaman viikon. Öisin ei siis joko nukuta ollenkaan tai sitten pienissä pätkissä. Päivisin 2v riiviö työllistää tehokkaasti. Eilen mm. yritettiin juottaa vauvalle hajuvettä, pestä vessa omin avuin, vedettiin kissaa hännästä, herätettiin pikkuinen päiväunilta kiipeämällä pinnasänkyynja vetämällä nenästä... Ja tässä koneella istuessa ehdittiin raapia vauvan poski verille, "pestä" lattia kinuskivanukkaalla, kaataa kahvia pitkin keittiötä ja hakea kananmunat jääkaapista... Täällä asuu hyvin väsynyt äiti.

Ompelukoneeseen en ole koskenut useaan viikkoon, vaikka puolivalmiita odottaisi tyrkyllä. Neuleissakin on pysytty alhaisenaivotoiminnantöissä. Ehkä sitä vielä joskus.