Kuvausvalaistus ja sitä myöten myös kuvausinto ovat heikkoja tähän aikaan vuodesta. Tässä kuitenkin serkuille lähteneet lahjat, omille naskeille jääneet kuvaan myöhemmin (ovat olleet käytössä jo ja nyt pyykissä).

Tulevalle timpurille lämmittävä fleecelakki kypärän alle, oma kaava.

Yömekkonen nuorelle neidolle. Kaava jostain loppuvuoden SK:sta. Yläosa on kaksinkertainen ja helman raidat läpikuultavia.

Ja sitten jääkiekkopaita kymmenvuotiaan koossa. Kaava Ottobresta, en vain muista numeroa... Taisi olla joku uudehko lehti. Tämä projekti muotoutui tehdessä, katsoin mitä värejä oli trikoissa tarpeeksi ja sitten kun ompelin paidan kasaan, se suorastaan huusi "Canadiens!", joten sellaisen sabluunan leikkelin. Sitten loppui muste tulostimesta ja kun uudet värit saatuani tyulostin kuvan uudestaan toisen värin sabluunaa varten, en älynnyt kuvan tulleen erikokoisena ennen kuin aloin mallata vaivalla leikeltyä sabluunaa aiemmin painetun päälle. Savu kihosi korvista, kun kuvat eivät sopineet yhteen, mutta koska hommalla oli jo kiire, eivätkä pikkumiehet olleet suostuisia uusille sabluunaleikkely-yrityksille, tartuin pensseliin ja maalasin siniset kohdat kangasvärillä. Pelotti! Lopputulos on kuitenkin kohtuullinen ja toivottavasti kelpasi saajalleenkin.