Ompeluksia. Pussukoita pari, punainen lähti lahjaksi.

Housut, koko 98. Kaava muokattu Ottbre Vilkas-housuista, kankaana Eurokankaan raitavelour. Ompelun jälkeen ihmettelin sumuista päivää, kunnes hoksasin, että velourin ompelun jälkeen kannattaa pestä rillit.

Pottailijalle valmistui jo talvella leikatut pöksyt, siis kolmet pöksyt. Näihin tuli upotettua joutilaita tilkkuja. Joustofroteeta ja trikoota, toiveena, että joustofrotee imisi hiukan enemmän vahingon sattuessa. Kuvassa on vain kahdet pöksyt, koska ne, joissa oli pala traktorijoustista, piti saada jalkaan heti (vaipan päälle :).

Sitten setti silmukkamerkkejä, jotka laitoin punaisen pussukan mukana lahjaksi. Eivät tosiaankaan ole kuvassa edukseen. Helmien kuvaaminen "loistossaan" on haastavaa heikolla kameralla ja heikolla kuvaustaidolla. No, näkeehän siitä, että olivat punaiset ja mustat ;)

Pienimmälle yritin neuloa uuden Aviatrix-pipon ja tällä kertaa neulominen onnistuikin paremmin. Lankavalinta ei sitten ollutkaan niin hyvä. Sandnes Garn Duett on suunnilleen puoliksi merinovillaa ja puoliksi puuvillaa, hurjan pehmeää ja mukavaa neuloa, mutta puuvillan takia lanka on palautumattomampaa ja tämmöisessä joustavassa pipossa se ei toimi. Pipo lörpähtää. Huoh, tämä malli ei sitten vaan halua toimia minulla. On tätä kuitenkin pidetty.