Hups, meni kokonainen kuukausi ilman blogittelua. Aiheista ei ole ollut puutetta. Takkuaminen johtunee siitä, että netti täällä teknologiakaupungin perukoilla on niin hidas, ettei se houkuta siirtämään kuvia. Nytpä niitä on sitten kertynytkin, kun on ollut näin pitkä tauko... Sekalaisessa järjestyksessä:

Muutamasta kuvasta voisi jotain sanoakin. Lapasia tehdessä käytin magic loop-tekniikkaa, eli neuloin pitkällä pyöröpuikoilla. Sukkapuikoilla neuloessa kun minulla on aina (järjenvastainen) tunne, että puikot tökkää pian silmään. Tuon lisäksi inhoan sitä vaihetta, kun toisesta pitäisi saada samanlainen. Pitäisi kirjoittaa muistiin ja laskea kerroksia, yäk. Niinpä opettelin noilla ruskeilla peukolottomilla tekemään kaksi tumppua samalla kertaa. (Siitä tulikin mieleen, että yhdet lapaset on kuvaamatta...). Alkuhämmennyksen jälkeen homma sujuu hienosti, enää en muuta tapaa käytä!

Koirapololta katkesi panta toissapäivän. Olin juuri edellisenä iltana ajatellut, että olisikohan valjaat kätevämmät. Kun panta katkesi sitten perjantai-iltana ja koiran piti päästä jo lauantaiaamuna hirvimetsälle, niin eipä siinä kauppaankaan ehtinyt. Katsoin ensin lemmikkitarvikenettikauppojen valjaista mallia, sitten kaivoin esiin heijastinliivin, vanhan päiväpeiton (toppauksiksi) ja rikkimenneen repun hihnat solkineen. Lopputulosta ei kuvasta paljon karvojen keskeltä erota, mutta toimiva ja esikuviensa näköinen vimpain niistä tarpeista syntyi.

Muutama pussukka ja silmukkamerkkejä on näiden lisäksi lähtenyt maailmalle kuvaamatta ja kesken on monta hommaa. Oma lukunsa on sitten olleet paikatut polvet, korjatut taskut ja uudelleen ommellut saumat. Paikattua tuli myös yksi untuvatakki, phuuh.