Niin, ei siis mitään vauvaneuleita, vaan pipo ja lapaset. Kummipoikani kummipojalle (enkös kuulostakin vanhalle :D) voisi kyllä neuloa vauvaneuleitakin, hmm...

Keskimmäisen piposta tuli siis liian iso, eikä poika muutenkaan tykästynyt siihen. Jotain muuta sitten, mutta korville yltävää. Löytyipä ohje, joka oli helppo ja nopea, muttei kuitenkaan tylsä ja korvatkin peittyvät ilman, että tarvitsi tehdä monimutkaisia työvaiheita korvaläppien aikaansaamiseksi. Mallin nimi on Quynn ja ohje löytyy Ravelrystä.

Ei näytä kummoiselta ilman päätä pipon sisällä. Lanka on Filatura di Crosa Zaraa (76g yhteensä), uuh, miten pehmeää, ei takuulla kutita. Lanka oli aika ohutta, joten tämä on neulottu kaksinkertaisella. Vitosen puikot. Poika tykästyi tähän, vihdoin sopivaan pipoon. Mukavan paksu ja tiivis tästä tulikin, ei pitäisi päätä palella :)

Itselleni neuloin lapaset, mallin nimi on Borough. Lankana on Novitan Puro. Muuten oikein mukavat, napakasti käteen istuvat, mutta minua rassaa nuo värit. (Kuvassa nyt ei näy kuin toinen, en saanut painettua kameran nappia nenälläni, joten toinen käsi on pois kuvasta...) Langassa on kauniita värejä, mutta noihin lapasiin osui sitten piiiiitkä pätkä mustaa. Värit mokomat jäävät hihan alle piiloon. Huoh. Lankaa kului 65g ja magiclooppasin taas molemmat yhtä aikaa 4,5mm pyöröllä.