Nämä viimeiset viikot on ne pisimmät. Laskettuun aikaan on enää 2 viikkoa ja toisaalta kaikkeen suhtautuu ajatuksella "tee tänään, huomenna saatat maata synnärillä", mutta toisaalta epäilen, että vielä ei ole mitään kiirettä. Mahtaa käydä niin kuin esikoisenkin kanssa, kovasti odotellaan etukäteen ja lopulta ollaan yliajalla ja lääkärit alkavat puhua käynnistämisestä... Tahtia en ainakaan aio hidastaa :)

Puppe kasvaa ja korvat ovat nousseet pystyyn. Keksin lapsoselle rodunkin: Lapinharmaahirvikorva (lapinkoira+harmaanorjanhirvikoira+suomenpystykorva). Me ollaan käyty metsässä joka päivä, eilen yli kaksi tuntia. (Kasvaa kunto sekä pojalla, että koiralla ja toivottavasti minullakin. Harmi vaan kun kumpparit eivät mahdu jalkaan...) Ensin kierreltiin muuten vaan ja sitten käytiin vielä illalla lintuja katsastamassa. Siippa pääsi ampumaan kerran, mutta tipu jatkoi matkaansa. Hirvetkin olivat samoissa maisemissa. Pusikon takaa kuului kova rytinä, kun elikot rynnivät karkuun, mutta näkemään ei ehditty.

1916299.jpg

Hurmuri.

Käsitöitä olen tehnyt vaihtelevasti. Sormet turpoavat välillä niin kankeiksi, ettei mikään huvita. Salainen pannulappu tuli kuitenkin virkattua (pingotuksessa) ja Tea Shawl on puolessa välissä. Löysin lankaa vielä yhden kerän, joten toivottavasti se nyt riittää. Mietin josko purkaisin tähänastisen ja aloittaisin alusta isommalla koukulla. Huivi kun näyttää niin paljon pienemmälle kuin malli.

Ompelin vaipanvaihtonurkkaukseen lokerikon kosteuspyyhkeille, rasvoille yms. hiluille. Siippa pääsee tänään ripustamaan sen paikalleen. Nyt ei puutu enää kuin pinnasuoja.

1916305.jpg