Nyt ne on ommeltuna. Ei ollut vaikeaa, noin periaatteessa. Minä kun vaan satun olemaan perfektionisti, niin on aika hankala asennoitua ompelemaan jotain, jonka ei tarvitse olla täysin viimeisteltyä... Näitä vaatteita kun tullaan käyttämään vain muutama tunti, joten olisi ollut hiukan turhaa näpertää kaikkea ihan millilleen. Mutta kyllä siinä silti silmä sairasti kun nuo röpelöhörhelöt eivät ole ihan symmetrisesti ja hihansuunpäärmekkin kiemurtaa... Huoh. Äkkiä kuvat ja sitten pakettiin, että postimies saa viedä satsin perille. Ja ettei tulisi enää korjailtua ja piperrettyä... Paita on silittämättä kun se kuitenkin rutistuisi paketissa... Eivätpähän epäsymmetriat ja muut virheetkään näy niin selvästi Nauru

1233832086_IMG_1619.JPG

Ja sitten ilman salamaa. Väri on kyllä salaman kanssa lähempänä totuutta. Mikäs siellä vasemmalla näkyy?

1233832147_IMG_1621.JPG

Kuvausavustaja rentoutuu...

1233832180_IMG_1623.JPG

Asusta on luvattu lähettää kuva saajansa päällä kaikilla lisukkeilla höystettynä, odotamme innolla Kieli ulkona Toivottavasti paita mahtuu hartioista ja sen allekin sopii vielä jotain lämmikettä.

Jep, nyt on vuorossa pipojen viimeistelyä, niitä olisi kolme enemmän ja vähemmän valmiina. Mutta ensin tutkimaan, joko Harkki on saanut Käsityölehteen (putkahti postista, mutta sovitusnukkea ei vieläkään näy, nyyh...) mielenkiintoisuutta!