Minä tykkään farkuista ja sitten kun tykkään vielä sinisestäkin, niin farkku on yksi suosikkini vaatemateriaalina. Itse sitä on tosin tympeä ommella kun tavallinen kone tahtoo kakistella paksuissa saumakohdissa ja neulatkin paukkuvat helposti.

Yksi pätkä katosi koneen uumeniin, joten...

Kaivoin siis vanhat farkut esiin ja aloin rakentelemaan niistä jotain hyödyllistä. (Projekti taisi alkaa jo joulun jälkeen, mutta jäi kiireellisempien jalkoihin...) Tarkoitus oli hyödyntää olemassaolevia muotoja ja saumoja mahdollisimman paljon. Ja sitten keksin yhdistää mukaan ukkini vanhaa ruutupaitaakin, vuoriksi.

Taskut säilyivät sekä paidassa, että farkuissa, eipähän tarvinnut tehdä kassiin taskuja enää erikseen. Paidan nappilistankin säästin kun se näytti niin mukavalle Hymy ("näkyy" kuvassa, jossa kassi on nurin.).  Eiköhän tällä saa vietyä kirjat kirjastoon.

Virkkuukoukku on suorastaan savunnut, kun intouduin koukuttelemaan oikein turbovauhdilla. Hyshys-projekti on jo melkein valmis, vaikka en ole käyttänyt siihen kuin eilisen vapaat hetket. Uudessa Novitassa oli ihmeen paljon kivaa ja jopa sellaisia, mitä voisi ihan itsellekin ajatella. Virkattavaakin oli paljon, niiden kimppuun seuraavaksi.