Varoitus: Huonoja, pimeässä otettu kuvia.

Järjestettiin kylän muksuille halloween-kemut. Omista naskeista kaksi isointa näytti tältä:

Naamaan suttasin kasvomaalia, näkyy olevan riittoisaa tavaraa tuo pari vuotta sitten ostettu setti. Pihinä ja laiskana en alkanut tekemään keskimmäiselle uusia mustia vaatteita sotkeakseni ne sitten kangasvärillä. Ehei, kaivoin kaapista mustat vaatteet ja käänsin ne nurin. Piirsin kalvolle summittaiset luut ja leikkasin sabluunoiksi. Sitten töpöttelin kevyesti valkoista väriä. Kevyesti siksi, ettei väri menisi kankaan läpi asti. Hyvin toimi ja poika voitti parhaan asun palkinnon ;)

Tarjoilupöydässä oli mm. hämähäkkikakkua, hiirenaivoja (popcorneja), hiirenpapanakeksejä (suklaapisarakeksit) ja verijuomaa ("boolia", jossa oli punaista mehua, punaista limpparia ja kumihanskaan jäädytetty kädenmuotoinen jääpala).

Pöytäliinan hämähäkkikuviot painettiin yhdessä lasten kanssa. Lapset auttoivat myös askartelemaan koristeita.

Tähän langasta punottuu kolmiulotteiseen hämähäkinseittiin löytyi helppo ohje netistä.

Leikkejäkin oli, mm. luidenetsintää (karkaileva muoviluuranko) ja käden työntämistä sokkona ällöttäviin aineisiin (helmipuuroa sammakonkutuna, öljyttyjä spagetteja matoina ja perunajauhokiisseliä limana) ja lepakkokorista. Viimeisimpää varten ompelin lepakonmuotoisen hernepussin, jossa herneet ovat vielä suojapussissa lepakon sisässä. Yksi apulaistytöistä ompeli täyttöaukon kiinni.