Kova into aloittaa uusia projekteja. Se villakangastakki tietenkin, sitten se siipan villapaita (ehtisi vielä valmistuakin ennen kesää), villatakkeja itselle kaksin kappalein, Haaviston lapasista ne perhoskuvioiset, esikoiselle lapaset ja sukat ja sitten eilen Elloksen mainosta laiskasti selaillessa hoksasin että tällä tyylillä pitää saada mekko itselle:

Hinnan puolesta voisi toki ostaa valmiinakin, oli alta kahdenkympin, mutta minun kurvini eivät standardimitoitukseen istu, joten paremman saa kun itse tekee. Ja onhan tuo kuviokin aika tapahtumarikas minun makuuni (oli näitä yksivärisenäkin)... Saatanpa pidentää helmaakin muutamalla sentillä. Anyway, huomasin kauhukseni, että järjestelmällisyys on noussut pintaan, enkä kykene aloittamaan uutta ennen kuin entiset hommat valmistuvat! Jospa tämä johtuu vain flunssasta ja menee kohta ohi...

Ohjelmoijaksikin lupasin alkaa, jo ennen joulua... Pitäisi luoda järkevä ja helppokäyttöinen Excel-taulukko isälleni, sellainen että siitä saa näppärästi monenlaista tilastoa irti. Saapa nähdä yltääkö Excel-kykyni odotusten ja toiveiden (jotka enimmäkseen olen itse asettanut) tasolle. Noo, siitä enemmän sitten kun homma on valmis (tai edes aloitettu).

Penkkarit on juhlittu ja vaatteet selvisivät riennoista Cool. Kuvaa sitten ensi kerralla.