Minulta tilattiin muutama setti silmukkamerkkejä, joista osan olen jo saanut valmiiksi. Kaikkia väritoiveita en vielä saanut toteutetuksi, koska omista helmivarastoistani loppuivat punaiset, enkä kaupastakaan löytänyt mieluisia. Pistin sitten tilauksen HelmiQ:lle, joten lähipäivinä pääsen tekemään loputkin. Sopivaa hetkeä helmitöille ei kylläkään joka päivälle satu, koska helmiä ei kannata kaivaa esille, jos pikkumies 2v on hereillä... Mutta tässä nämä jo valmistuneet, jotka eivät ole kuvissa täysin edukseen.

Etualalla toivottavasti toivotunmukaiset "räikeät" ja takana musta-violetit ja turkoosi setti. Oranssit ovat livenä niin herkullisen väriset, että voi ihan kuvitella niiden maistuvan appelsiinille...

Ompeluissa keskityin viime viikolla joululahjoihin, joten niiden kuvat vasta myöhemmin. Itselleni ompelin trikoidentuhoajaistoppeja. Kaavana on Ottobren Creative Workshopin U-aukkoinen hihaton paita, hiukan pidennettynä. En edes tikannut kaula-aukkojen reunoja (ainakaan vielä), vaan surauttelin vain nopsasti kasaan. Tähän aikaan vuodesta kamerassani riittää täpärästi potkua,jos kuvaa ulkona hangessa keskellä päivää.