Sama virsi taas. Olen näpertänyt, mutta kuvaaminen ja kuvien siirtäminen koneelle ja siitä nettiin on tahmeaa. Pussukoita on lähtenyt maailmalle varmaan kymmenen, eikä kuvia ole mistään. Helmipiiperryksiäkin on postikusti polkenut ympäri Suomea, eikä kuvatodisteita ole niistäkään. Taitaa olla yhdet keskimmäisen riiviön housutkin kuvaamatta (ja pyykkikoneessa). Noo, onneksi olen niin hidas neuloja, että siihen kamerakin ehtii mukaan ;)

Sarjassamme kaikkeen-sitä-ryhtyy: tein örkkimörvelön joutilaista langanjämistä. On mukamas kynäteline, mutta rumahan tuo vain on. Kelpasi silti poikien leikkeihin. Ohjekin tälle oli, Ravelrystä.

Seuraava on kai sitten söpöstelyosastoa. Ehkä minä olen löytämässä sisäisen pikkutyttöni?

Hertta-pipo, johon kului 69g Dropsin Baby Merinoa. Tein pipoon sen seitsemänkymmentä virhettä! Osan korjasin tehdessä, osa naamioituu huomaamattomiksi. Olipahan urakka, 2mm ja 2,5mm puikoilla... Tykkään lopputuloksesta, vaikka se onkin lörpömpi kuin etukäteen ajattelin. Mahtuupahan harvat karvani kyytiin vaikka nutturalla. Kuva on 3veen ottama :)

Toinen neulomus samasta langasta, mutta harmaana, menee pian ravelrykaverilleni. Tehtiin vaihtokauppoja, minä sain huivin ja vastineeksi lähtee hihalliset pöllöjä.

Näihin meni (joo, on niitä kaksi) 65g Baby Merinoa. Neuloin 3mm puikoilla ja molempia samalla kertaa magicloopaten. Eipähän tarvinnut muistella kavennuskohtia. Aloitin tuolta kyynärtaipeesta ja kavensin mutu-tuntumalla. Lopuksi ompelin pikkuiset mustat helmet silmiksi, erottuvat selvemmin pöllöiksi. Virallisen selityksen mukaan silmiä on siksi vain kämmenselän puolella, koska ne painaisivat kämmenpuolella. epävirallisesti voin sanoa, että laiskotti

Toinen räveltämökaveri tarvitsi joululahjaprojektiin Kärppäkankaita. Terästin kankaat painamillani kuvilla.

Ähäkutti, pussukkakuva löytyi!