...olen saumurilla jotain surautellut. Lisääkin on tulossa, kunhan saan puoliväliin tehtyjä loppuun asti. Tämä on se aika vuodesta, kun kiireitä alkaa kertyä. Halkoja, pihamaata, rakentamista ja ehkä taas kasvimaakin.

Ei varmaan yllätä, että taas valmistui... pipo. Tällä kertaa ommellen. Keskimmäinen poika tarvitsi "työpipon" ja semmoinen sitten tehtiin. Tulikin melkoinen askartelu, minun silmään ei vieläkään oikein näytä hyvälle, mutta poika tykkää kovasti, onhan siinä kaivuri ja ennen kaikkea vilkku.

Ihan tavallinen neliöpipo, johon painoin mustalla kaivurin. Näytti niin tylsälle, että ajattelin lisätä väriä vilkuksi. Jostain tuli mieleen laittaa helmi siihen virkaan ja siitä tulikin hitti :) Orvolta se näytti vilkunkin kanssa, joten aplikoin pilven ja hiekkakasan. Lopuksi oli kirjailtavakin vähän, että saatiin lisää väriä, mutta niinkuin sanottua, itse en tykkää, mutta poika siitäkin edestä. Vilkkuideaa tulen kyllä käyttämään jossain muussakin jutussa, ehkä poliisiautopaita?

Korvessa asuvalla kotiäidillä on livekavereiden lisänä kavereita netissä. Yhden nettikaverin pojalla oli synttärit ja minä pistin pojalle postiin paidan.

Helman Bakugan-merkki on tulostettu silityskalvolle ja kiinnitetty valkoiseen lakanakankaaseen. Siitä saksin sopivan palan ja tikkasin kauluksen värisellä vihreällä paikalleen. Helman ja hihansuiden tikkaukset tein valkoisella, että näyttäisivät kuuluvan merkin kanssa samaan paitaan. Oli aika hankala löytää sopivaa kuvaa tulostettavaksi, kun meidän tulostin on rikki ikä anna sinistä väriä.

Kevään merkkejä on seurattu ahkerasti. Vähemmän mieluisa merkki, kyy, löytyi tänään autotallin nurkalta.