Näin netissä ohjeen mukavannäköiseen laukkuun. Kangas oli jo valmiina ja suurin odotuksin kävin työhön. Takkusi, voi että takkusi. Vetoketjua ompelin ja purin monta kertaa. Vuori oli liian iso. Kovetin kassin tukihuovalla, mutta se ei ollut hyvä, liian jäykkä, purin ja revin. Taisipa kassi viettää koskemattakin keskeneräisenä monta viikkoa, ennen kuin pakotin itseni viimeistelemään. Lopun takkuisuus johtui jo siitä, että tajusin laukusta tulevan huonon. Huolimattomasti väkisin väännettyjä kohtia ja epäkäytännöllinen malli, tuommoinen banaani. Tehty se nyt kuitenkin on.

Pussukoita syntyi sarjatyönä usemapikin, suurin osa menee arpavoitoiksi Ravleryyn, mutta pari jää itsellekin.

Hello Kittyä ja maatuskakangasta oleva laukku on muunnos kevään SK-lehdessä olleesta laukusta. Tuossa edessä on kaksi taskua, vetoketjullinen ja tavallinen, sekä niiden välissä kapea tila kynälle tai neulepuikoille. Tämä meni vaihtokaupassa pitsihuiviin :)

Ravelrykaverille lähti tämäkin pikasurautus. Aurinkoiset yöt eivät anna unirauhaa, joten tarvittiin unimaski.

Kaverille ompelin housut samalla kaavalla, jolla olin tehnyt hänelle aiemmin (samasta kankaasta) nyt jo loppuunkulutetut pökät. Alkuperäinen kaava on jostain kymmenkunta vuotta vanhasta Burdasta, mutta siinä housut oli tehty vetoketjuvyötäröisiksi, nämä on muokattu kuminauhalle.

Ja ettei nyt ihan ilman pipoja tästäkään selvittäisi, niinesitellään Novitan Tennesseestä kolmosen puikoilla pienimmälle neulottu Bubbles. Ohje löytyy Ravelrystä. Turhan paljon nurjaa neulottavaa minun makuuni, palmikot on kyllä hsukat. Reunassa neuloin elastaanisäikeen langan mukana, sillä minun kokemukseni mukaan puuvilla lörpähtää muuten. Montaa kertaa tuota pipoa ei kuitenkaan ole käytetty, sillä se aika nafti ja lisäksi jo kuumakin. Kuva on sumea, koska malli ei malttanut olla aloillaan.

Uutta ommeltavaa on valmiiksi leikattuna läjäpäin ja neuletoppikin on jo kainaloissa, joten uutta lienee luvassa piakoin. Nyt ostamaan lisää kaavapaperia!