Olen ommellut ja ommellut, saanut valmiiksi ja unohtanut kuvata. Tein 5 hametta eräälle ikäihmiselle ottamatta yhdestäkään kuvaa. Ompelin ravelry-vaihtoon monenmonta pussukkaa, mutta eipä niistäkän kuvia ole. Tai yhdestä nipusta on:

Vuoritin kaikki. Näistä kahdessa on vetoketju ja yhdessä nyöri. Lisääkin on, mutta ei niitä kuvia ja osa on jo matkustanut maailmalle. Itsellekin voisi tehdä pari.

Neuleosastoltakin tuli valmista. Pienin sai myssyn, mutta arvatkaas, juu, ei ole kuvaa. Se voidaan vielä korjata, pipo ei  ole matkustanut minnekään :) Mutta sainpa minä valmista itsellekin ja vielä oikein paidan, mieluisen paidan!

Kuvia otettiin esikoisen kanssa yli 20, mutta kylmä tuuli ja kiire tuottivat laihasti onnistumisia. (Lunta ei taustallakaan näy enää paljoa, jee!) Paita on neulottu vironvillasta ja tuo väri on kyllä huippu, ihan paras. Lanka on aika karheaa ja jos väri ei olisi ollut noin täydellinen, en olisi jaksanut sitä kovin innokkaasti neuloa. Ohje paitaan on myöskin Virosta, Käsityö-lehden viime syksyn numerosta (Turkoosi toppi, Anna Verschik). Paita neulottiin ylhäältä alas ja malli oli todella yksinkertainen ilman mitään muotoiluja. Pitsikin oli simppeliä, mutta kuitenkin tarpeeksi mielenkiintoista, että jaksoin neuloa. Lankaa meni vaivaiset 143 grammaa, puikot kokoa 3,5. Loppulangalle täytyy keksiä joku sellainen käyttökohde, että värit pääsevät oikeuksiinsa.